God dagelijks horen spreken?

Als gelovige begon God eind 2011 tot me te spreken. Dat was heel bijzonder, het gebeurde meestal heel vroeg in de morgen, rond 05.00 uur. Daaruit ontstond mijn boek: Overwinnen met God! Een soort studieboek met 12 verschillende onderwerpen om de focus op God te houden. Begin 2012 was dit boek klaar en dat werd één van de meest turbulente jaren van mijn leven.

Gelukkig hoorde ik God vaak spreken en leerde ik de Heilige Geest kennen als een Trooster, Bemoediger en Bron van Wijsheid. De Liefde die Jezus gaf en geeft is heel bijzonder en het vacuüm dat ontstond toen mijn vrouw wegging uit mijn liefdesleven, vulde God op met Zijn Liefde. Nu streef ik ernaar God dagelijks te horen spreken. Als ik in in stilte de tijd neem, dan komt Zijn Geest in mijn geest.

Net als elke relatie die wij, mensen met elkaar hebben, vereist de relatie met God ook aandacht. Toen ik onlangs naar Sid Roth zat te kijken op internet, zag ik Mark Virkler en zocht zijn site op. http://www.cwgministries.org/Four-Keys-to-Hearing-Gods-Voice
In dat programma en ook op zijn site, zag en hoorde ik hem de 4 principes uiteen zetten die ik zelf ook hanteerde vanaf 2011 en zag dit als een bevestiging van mijn manier hoe ik God zoek . Dat is de reden dat ik dit graag deel met u als lezer en bezoeker van deze site.

1. Word stil. Dan kom je in intimiteit met God. Zoek een plek op waar je afgezonderd bent van iedereen. Belijd je zonden en overtredingen, bewust of onbewust.

Wees stil en weet dat Ik God ben.
Psalm 46:11

2. Maak een beeld van Jezus, probeer daar zelfs een kleurenbeeld van te maken of film(pje). Dat kan hier op aarde zijn of vanuit de hemel met Hem of dat je Hem daar ziet.

25David zegt immers over hem:
“Steeds houd ik de Heer voor ogen,
hij is aan mijn zijde, ik wankel niet.
Handelingen 2: 25

7Ik prijs de HEER die mij inzicht geeft, zelfs in de nacht spreekt mijn geweten.
8Steeds houd ik de HEER voor ogen, met hem aan mijn zijde wankel ik niet. Psalm 16:8

3. Spontane gedachten zullen opkomen. Laat ze komen en maak er beelden bij. Dat doe je vrijwel automatisch. Vraag bijv. aan Mij: Heilige Geest wilt U tot mij spreken. HERE Jezus: Wilt U mij helpen en genezen en ga met Hem naar de plaats(en) in lichaam en geest waar dit nodig is.

37Op de laatste dag, het hoogtepunt van het feest, stond Jezus in de tempel, en hij riep: ‘Laat wie dorst heeft bij mij komen en drinken! 38“Rivieren van levend water zullen stromen uit het hart van wie in mij gelooft,” zo zegt de Schrift.’
Johannes 7: 37-38

4. Schrijf het op wat je De Heer hoort zeggen.

1Ik ga nu op mijn wachtpost staan,
betrek mijn post op het bolwerk,
kijk uit om te zien wat de HEER mij zal zeggen, wat hij mij antwoordt op mijn verwijt.
2Dit was het antwoord van de HEER.
Schrijf dit visioen op,
grif het duidelijk in platen, zodat het snel te lezen is.
Habakuk 2:1-2

Het bericht is geschreven op 24-05-2015 21:01 | Reacties (0)


Reactie toevoegen


Captcha
Gemeenten, televisie + radio
Nehemia Zwijndrecht


Een kerk in beweging, in groei en bloei.
Elke zondag dienst om 10.30 uur www.nehemia.nl

Jozua Dordrecht


Zie https://jozua.nl/een groeiende en bloeiende kerk in Dordrecht. 
Elke zondag dienst om 10.00 uur 

De Levende Steen

De Levende Steen uitzendingen: elke zaterdag op SBS6. Levend geloof wekelijks op landelijke televisie. 
Nu ook locatie in Dordrecht: dienst om 10.00 uur 
www.desteen.nl

Hour of Power televisie: elke zondag!

De Nederlandse Hour of Power televisie-uitzending (www.hourofpower.nl) is wekelijks op RTL 5 te zien van 08.00 uur tot 09.00 uur met de herhaling van 09.00 uur tot 10.00 uur,
tevens ook op kanaal 78 (KPN) op Family 7, zie www.family7.nl
 

Joyce Meyer
GrootnieuwsradioOp 1008 AM zie www.grootnieuwsradio.nl
Muziek, interviews en Bijbelstudies
Nu in de auto met excellent geluid >
digitaal te beluisteren op DAB+ onder de naan: GNR 

Wij promoten en nemen deel aan:

Compassion bevrijdt kinderen van armoede in Jezus Naam! www.compassion.nl

Open Deur Steenbergen

De gemeente om te bezoeken op zondag om 10.00 uur
in het mooie Steenbergen West- Brabant:https://www.opendeursteenbergen.eu/
 

Family 7

Zie cia KPN , zender 78 en op www.family7.nl 

© Geloofinactie.nl
Design: Av@nt